קציצות טבעוניות ברוטב כתום

החורף הוא זמן מצוין להכנת קציצות טבעוניות ברוטב כתום או אדום או כל צבע אחר שמתחשק לכם.

אם אתם עוקבים אחריי באינסטגרם ובפייסבוק אתם כבר יודעים עד כמה אני אוהבת לבשל ולאלתר מתכונים מידי פעם.

בשנה האחרונה הכרתי את עדי כהן סימן טוב, בלוגרית אוכל, מנחת סדנאות לבישול טבעוני ומנהלת קבוצת הפייסבוק "בישול טבעוני שמח". השתתפתי בשתי סדנאות בישול בהנחייתה ונהניתי מהחוויה ומהאוכל הטעים.

לעדי ידע רב בנושא תזונה בריאה, היא נעימה ויש לה ים סבלנות! מי שיצטרף לסדנה שלה יקבל כלים וידע משמעותי להכנת אוכל בריא עם מתכונים פשוטים וקלים להכנה.

חומרי גלם - קציצות טבעוניות ברוטב כתום
ככה זה מתחיל

לאחרונה השיקה עדי תוכנית ליווי מרחוק שמאפשרת לקבל את המידע, הטיפים והמתכונים מבלי לצאת מהבית.

מה תקבלו בתוכנית הליווי של עדי?

  • הכרות והדרכה כיצד להשתמש בחומרי גלם פחות מוכרים.
  • מקורות תזונתיים חשובים מן הצומח עם מתכונים רלוונטים.
  • מתכונים ממוקדים לארוחות בריאות לבוקר, צהריים וערב.
  • מנות ספציפיות שהילדים (וגם מבוגרים) אוהבים.
  • סרטונים בהם עדי מדגימה איך מכינים חלק מהמתכונים.

איך מצטרפים לתוכנית הליווי מרחוק? תמצאו את כל הפרטים .

בנוסף, עדי הקימה את בית הספר לבישול בריא וטבעוני ואת כל הקורסים הדיגיטליים שלה תוכלו לראות בלינק הזה.

קציצות טבעוניות ברוטב כתום – המתכון

כשעדי הזמינה אותי לבשל עמה קציצות טבעוניות ברוטב כתום כבר דימיינתי את עצמי מתענגת על צלחת עמוסת כל טוב וכמעט שהרגשתי את הטעם בין השפתיים.

המפגש בינינו יצר הופעת בכורה טלוויזיונית, נטולת מניירות וחד פעמית (ראו סרטון למטה) הופעה שגרמה לי לשקול אודישן לתוכנית "מאסטר שף" 😉 .

קציצות טבעוניות ברוטב כתום
עדשים ירוקות לקציצות

אני יכולה לספר לכם שהקציצות קלות להכנה, ללא גלוטן וטעימות בטירוף! הן מכילות קוואקר, פטריות, עדשים ירוקות ותבלינים נהדרים. המתכון המלא מחכה לכן בבלוג של עדי – בלינק הזה אבל אל תפספסו את הסרטון שלנו בהמשך.

פטריות - קציצות טבעוניות ברוטב כתום
חומרי גלם

עדי ואני בהופעת בכורה חד פעמית

אז הנה עדי ואני בהופעת בכורה מכינות קציצות טבעוניות ברוטב כתום – אל תוותרו גם על קטע הפספוסים בסופו 😉

המתכון המלא לקציצות נמצא בלינק הזה

קציצות טבעוניות ברוטב כתום - עדי כהן סימן טוב
ככה נראית המנה – קציצות טבעוניות ברוטב כתום

מקווה שהצלחתי לעורר תיאבון, חבל שלא ניתן להעביר את הריח המגרה שעולה בהכנת המתכון.
אם אתן מכינות את הקציצות, נשמח אם תתייגו אותי ואת עדי בתמונת הקציצות שהכנתן.

בואו נשאר בקשר

אם עדיין לא נרשמתם לבלוג זה הזמן – קליק על הלינק הזה ישמח אותי מאוד.

מתכונים נוספים אצלי בבלוג תמצאו כאן וגם כאן.

גילוי נאות: חלק מהלינקים בפוסט הם לינקים ריווחיים.

Comments

comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *