אם צפיתם בסטורי באינסטגרם שלי לאחרונה, בוודאי הבחנתם שהתארחתי ב סוויטת נסיה הממוקמת בצפון הארץ.
הוזמנתי להתארח בסוויטת נסיה עם שתי חברות בלוגריות (ענבר שחק ולירן ברזילי) כדי לצאת מהשגרה, לנפוש ולהכיר מקום חדש בגליל המערבי.
כשהגענו למקום גילינו סוויטה ענקית הממוקמת במתחם מבודד ומעוצבת בסגנון ארופאי יוקרתי בצבעי לבן-שמנת וזהב.
סוויטת נסיה – לבקר בסיפור אגדה
הרגשתי שהמקום כולו מעוצב במטרה להכניס אותנו לתוך אגדה בארמון מפואר. כשנכנסנו למקום נשמעה מוסיקה קצבית ממערכת הסאונד וערוץ MTV נראה על מסך ה LCD, זה עשה לי חשק לרקוד.
כשזיהיתי במטבח מכונת קפה חשתי הקלה וכשפתחתי את דלת המקרר גיליתי שדאגו לי לחלב סויה. עוד ראיתי במקרר משקאות קלים ואלכוהוליים וקינוחי קונדיטוריה מפנקים במיוחד.
המטבח מאובזר בכל הכלים החשמליים שצריך כדי להפיק ארוחה מושקעת – תוכלו להזמין למקום שף שיכין ארוחת מפנקת או להכין בעצמכם.
בחלל המרכזי של הסוויטה נמצא הסלון ובו קמין עץ, מסך טלויזיה ומיזוג אויר אך את רוב הזמן בילינו בחדר השינה ובחדר האמבטיה. בחדרים הללו תלויות מראות וכולם יודעים שצריך מראות כדי לרקוד 😉
דרך קיר זכוכית בחדר השינה ניתן להשקיף אל הבריכה המקורה ומחוממת שחיכתה לנו, בריכה שהיתה רק שלנו ונהנינו בה כלכך!
בתוך הבריכה ישב לו ברבור ענקי והמתין בסבלנות שנבוא להשתולל איתו והרי זה ידוע שאני לא יכולה לסרב לברבורים.
הג'קוזי לא נותר בודד, פינקנו אותו בנוכחותנו כמה וכמה פעמים. שהרי מים מבעבעים בחום של 38 מעלות זה לא דבר שניתן להתעלם ממנו.
מסתבר שלרקוד עם ברבור בבריכה עושה אותך ממש רעבה לכן, נסענו לארוחת ערב בקיבוץ כברי (מרחק כחצי שעה מסוויטת נסיה) כדי להשביע את רעבוננו.
ארוחת ערב במסעדת אדלינה – מסעדת שף בגליל
מסעדת אדלינה ממוקמת במבנה אבן הקיים מראשית הקמת המדינה. המבנה מוקף בעצי זית ומעוצב בסגנון כפרי שגרם לי להרגיש בספרד.
בתור טבעונית המבקרת בלא מעט מסעדות שלא כולן טבעוניות למהדרין, אני תמיד סקרנית לגבי היחס שאקבל.
אני שמחה שבמסעדת אדלינה כיבדו את היותי טבעונית והתאימו עבורי את המנות בהתאם.
לדוגמא, במנת הארטישוק החליפו את האיולי ברוטב טבעוני ובמנת הסלק הוציאו את גבינת העזים.
התחלנו את הארוחה במה שנקרא "טיול טאפאס" – אוסף של מנות קטנות כאשר כל מנה טעימה יותר מקודמתה.
נהניתי מאוד ממנת הסלק ואת קרם החציל רציתי לקחת איתי הביתה ולא להפרד לעולם, הארטישוק עם השקדים (וואו!) והלחם שנאפה במקום הגיע חם וריחני השתלב מצוין עם המטבלים ומשקה המוחיטו.
נכון להיום ישנן שתי אופציות טבעוניות בתפריט המנות העיקריות של אדלינה: האחת נקראת פריקי והשניה, גראטן תפוחי אדמה.
בחרתי בגראטן תפוחי אדמה שהגיעה עם ירקות מוקפצים, פטריות וגרגרי חומוס – מנה טעימה, מנחמת ומפנקת.
זה היה סיום נפלא ליום המפנק הזה וחזרנו לסוויטת נסיה שבעות ומדושנות.
ארוחת בוקר בסוויטת נסיה
למחרת, הגיעה אלינו ארוחת בוקר מפנקת אל הסוויטה. כמובן שישבנו לאכול אותה מול הבריכה והתענגנו על כל ביס.
ארוחת הבוקר כללה חביתת חומוס שהיתה טעימה מאוד – עבורי (וחביתות רגילות לחברותיי), מבחר סלטים, פוקצ'ות, לחמניות, אנטיפסטי, ממרחים ומטבלים.
כל מה שאכלתי היה טעים, מושקע ומפנק – כפי שציינתי בתחילה, ארמון מתוך סיפור אגדה.
אז אם מתחשק לכם לצאת לנופש זוגי בארמון מפואר – ניתן ליצור קשר עם סוויטת נסיה בדף האינסטגרם, בפייסבוק או באתר שלהם.
אם טרם קראתם את הכתבה על נופש בסגנון אחר בצפון כדאי שתכנסו לכאן.
אז לחיי האגדות והפינוקים ♥
רויטל